Foto
Spaar tot 15% voordeel met de dB Klantenkaart

Met de dB Klantenkaart geniet je dubbel van de acties en aanbiedingen bij Den Bleker, want je spaart automatisch mee tot wel 15% voordeel, kortingen en gratis activiteiten bij alle dB Vakgroep bedrijven.

Hoe werk de kaart ?
Heel eenvoudig. De dB Klantenkaart kun je gebruiken bij alle deelnemende Den Bleker bedrijven. Bij aankopen die direct contant of per pin worden voldaan, wordt er automatisch een percentage van het aankoopbedrag toegevoegd aan de dB Klantenkaart. Bij specifieke acties en aanbieding – bij alle Den Bleker bedrijven door het gehele jaar heen - kunnen er percentages van tot wel 15% van het aankoopbedrag worden toegevoegd aan het spaarsaldo van de kaart.
Zo spaar je al gauw een aardig bedrag bijeen.

Sparen en Verzilveren*
Het opgebouwde tegoed kan worden verzilverd bij de eerst volgende aankoop op elk gewenst moment bij elk deelnemend Den Bleker bedrijf. Koop je bijvoorbeeld een maaimachine bij M. den Bleker en Zn BV dan kan het gespaarde tegoed ook bij een volgende aankoop bij dB Hout BV in mindering worden gebracht. Dit geldt ook voor aankopen bij dB Vuurwerk aan het eind van het jaar en voor onze dB Ballonvaarten.

Zo kan je sparen voor gratis vuurwerk! En spaar je bijvoorbeeld bij de aankoop van een veranda of automower al snel een gratis dB ballonvaart bijeen.

De deelnemende bedrijven en ondernemingen van dB Vakgroep zijn:
-  M. den Bleker en Zn BV, Ter Aar
- dB Hout BV, Nieuwkoop
- V.d. Poll Tuinmaterialen, Bodegraven
- dB Vuurwerk
- dB Ballonvaarten

Voordelen en acties
Hou regelmatig onze acties en aanbiedingen in de gaten van alle deelnemende bedrijven. Deze worden gepubliceerd in de huis-aan-huis verspreide folders en flyers, het dB Magazine 2013 en op onze websites en Facebook-pagina’s.

Hoe kan ik de dB Klantenkaart aanvragen?
Gewoon in de winkel aan de balie, receptie of bij de kassa, door het aanvraagformulier in te vullen. Doe dit wel voordat er afgerekend is, want dan profiteer je namelijk meteen mee op de geactiveerde dB Klantenkaart…

Voor meer info, neem contact op met een van onze medewerkers.

‚Äč
(*=het spaartegoed wordt niet in contanten uitgekeerd; er geldt ook: geen korting op korting mogelijk)
 


| Meer